Élet-Stílus

Az év legrosszabb játéka, de tényleg

Karácsony előtt mindenkinek arra szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ha még nem vett ajándékot, akkor se ez legyen az.

Egy amerikai szervezet minden évben megválasztja az év legrosszabb játékát. Idei voksolásukra a közelmúltban került sor és ez a táblagép-tartóval rendelkező gyerekvécé nyert. Tesszük gyorsan hozzá: joggal.

Az egyik szavazásra jogosult csak annyit mondott az eredményhirdetés után, hogy a technikának nem kellene ennyire beköltöznie mindenhová, a gyerekeknek ezt a tanulási folyamatát nem kellene megzavarni mindenféle kütyükkel. „A gyerekeket hipnotizálja a kijelző látványa, ami károsan hat szocializációjukra”.

Nem volt szoros a vetélkedő, hiszen a szavazók 45%-a szerint ez a legrosszabb játék, a második helyen egy online mesekönyv zárt az igazi Fogtündérről.

Az Amerikai Gyermekorvosi Akadémia szerint is teljesen félreviszi ez a digitalizált bili a gyereknevelés egyik fontos állomását, senkinek nem ajánlják a használatát. Vagyis: ne rakjunk ilyen ajándékot a fa alá, ha a bili vonalon gondolkodtunk volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik