Élet-Stílus

TOP 3 karácsonyi ajándék a családnak!

Ha most azt hiszed, hogy ebben a cikkben azt írjuk le, miért vásároljon konyhai grillsütőt, szupertakarékos hűtőgépet, vagy látványkandallót karácsonyra, akkor téved. Egész mást gondoltunk ki!

Biztosak vagyunk abban, hogy a filmekben oly harmonikusra és szépre festett szentesték a való életben korántsem olyan tökéletesek. Igaz, ami igaz, ez a szeretet ünnepe, mégis sokszor azzal teszünk a legjobbat mindenkinek, ha inkább kivonjuk magunkat a körforgásból és a szűk családot nyakon csípve egy nyugis helyre vonulunk. És hogy hol pihenheti ki a szürke hétköznapok fáradságát? Összegyűjtöttük önnek azt a TOP3 helyet, ahol néhány nap pihenés felér a legnagyobb karácsonyi ajándékkal!

Családi Wellness Hotel Gyula★★★★ +superior

A szálloda Wellness Oázsisában szinte biztos, hogy ellazíthatja fáradt izmait és megfeledkezhet minden gondjáról. Itt nemcsak finn szauna, infrakabin és gőzkamra várja, de sókabin és élménymedence is. A gyermekmedence a legkisebbek kedvence, és amíg ők játszanak, a felnőttek a pezsgőfürdőben lazíthatnak.

Értékelés

A szálloda 331 látogató értékelése alapján kiváló minősítést kapott, 95%-uk a barátainak is nyugodt szívvel ajánlaná.

Ünnepi ajánlat, karácsonyi kedvezmények

Most 50% kedvezménnyel vásárolhat ajándékutalványt a négycsillagos gyulai hotelbe, teljes ellátással, így két főnek, két éjszaka mindössze 35.600 forintba kerül. Az utalványt ráér akár jövőre is beváltani. ITT megtekintheti a teljes csomagot!

Kis Helikon Relax & Luxury Villa Hévíz ★★★★


Kép forrása: http://www.kishelikonhotel.hu

Festői környezetben, Héliosz-wellness kártyával várják a vendégeket, melyet a mindössze 500 méterre található Hévízi Gyógyfürdőben használhatnak fel. A szállodát választók így egyúttal élezhetik az élménymedencét, a pezsgőfürdőt, a finn- és infraszaunát, a merülő-medencét, gőzkabint, Kneipp taposómedencét és a skótzuhanyt is. A termálvizes kútból táplált gyógyvizes medence jótékony hatása páratlan.

Értékelés

A Szállásguru.hu oldalon 159 értékelésből 9,5 pontot kapott, a pontozók 94%-a barátainak is nyugodt szívvel ajánlaná a Kis Helikont.

Ünnepi ajánlat, karácsonyi kedvezmények

A szálloda ünnepi csomagjában páratlan három napot tölthetnek el a feltöltődni vágyók, természetesen párban. Hogy jól kezdődjön a pihenés az első nap baguette-vacsorát készítenek a vendégeknek, melyet a szobában tálalnak, emellé karaf kézműves bort kínálnak. A korlátlan wellness-stúdió-használat mellé a mozgásterápiás alakformáló készüléket is ingyen kipróbálhatják a pihenők, ajándék programként pedig részt vehetnek a hévízi Retro Discóban, illetve hazaindulásuk előtt korcsolyázhatnak a hévízi jégpályán.

Hotel Kapitány Sümeg ★★★★


Kép forrása: http://www.hotelkapitany.hu

A szálloda wellnessrészlegében az úszómedencéken kívül gyermekmedence, pezsgőfürdő és relax szoba várja azokat, akik a víz gyengéd ölelésében szeretnének megújulni, feltöltődni. A Szauna-szigetet teljes körűen használhatják a vendégek, így nemcsak az infra- és finn szauna jótékony hatását tapasztalhatják meg, hanem a gőzkabinban és a szoft szauna kínálta előnyöket is élvezhetik. Az I.TÖRTÉNELMI ÉLMÉNYPARKBAN hatalmas középkori játszótér, hadigép-kiállítás és török ostromtábor várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, hétvégenként pedig zenés-táncos est és koktélakciók színesítik a programot. A Sümegi Vár látogatásán túl, lovaskocsikázás is vár a Kapitány Hotel vendégeire.

Értékelés

A szállodát 418-an értékelték a Szállásguru.hu oldalon, így a maga 9,5 pontjával kiváló minősítést kapott. Az értékelők 95%-a barátainak is ajánlaná.

Ünnepi ajánlat, karácsonyi kedvezmények

A szálloda ünnepi ajánlatai között a legkedvezőbben ajándékutalványhoz juthatnak az érdeklődők, mely tetszőleges időpontban váltható be, így a fenti programokon való részvétel százezer forint helyett most csak 49 900 Ft. Az ár két fő, 2 éjszakára és három napra szóló pihenését tartalmazza büféreggelivel és büfévacsorával.

A fenti szállodákon és igénybe vehető kedvezményeken túl továbbiak ITT találhatók, természetesen a legjobb és legkedvezőbb ajánlatokat összesítve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik