Élet-Stílus

Nem szokványos karácsonyi pulcsik

Mert azokat már ismerjük. Kötött, rénszarvasos vagy hóemberes, esetleg hópelyhes, netán télapós. De ennek vége!

Vége, mivel eljött a bizarr karácsonyi pulcsik ideje. Ugyanaz a minta, egy icipici csavarral a pamut gombolyag és a kötőtű között félúton.

A mézeskalácsok halála

Télapó megéhezik és elfogyaszt néhány mézeskalácsot, horror a pulóveren, senki nem menekülhet! Nyugodt szívvel ajánljuk a sokadik tálca bejgli mellé.

A hóember is áldozatul esik

Senkit nem kíméltek az ízléstelen pulóver-megálmodók, ez is milyen már? Szegény hóember. De a sálja miért nem repül le a nyakáról?

Dugóhúzó a szánon

Rudolf és társai úgy gondolták, kipróbálnak egy légi mutatványt, a dugóhúzót, csak erről nem szóltak a Mikulásnak, így ő nem kapcsolta be a biztonsági övét. Tényleg, van a szánon biztonsági öv? A teli zsák az ajándékokkal odalett, a Nagyszakállú is épphogy meg tudott kapaszkodni.

A vicceskedő hóember

Mármint a nekünk jobboldali, a baloldali inkább szomorú. Így hogyan ragassza majd vissza a répa orrát azzal a bot kezeivel? Hógolyó-csaták elengedhetetlen ruhadarabja ez, mivel könnyen okozhatunk röhögő görcsöt ellenfelünknek.

Biztosan nehezen könnyít magán

Akár még ellentmondásos is lehetne az alcím, de nem az, mert képzeljük el, mennyire be lehet öltözve a Mikulás. Így elég nehéz dolga van, ha szólítja a szükség. De legalább el tudjuk sütni az ezeréves tanulságot, amit az eszkimókból tanultunk: kunyhó melletti sárga hóból nem iszunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik