Élet-Stílus

Elképesztő ajándékot adott utasainak a légitársaság

Alig néhány óra alatt valóra váltották mindenki legnagyobb kívánságát.

Még soha nem volt olyan zsúfolt napja az egyik kanadai légitársaság, a WestJet Airlines munkatársainak, mint a közelmúltban…Mondjuk az is igaz, valószínűleg egyikük se dolgozott még olyan lelkesen és boldog mosollyal az arcán, mint most. A cég – és vele együtt a munkatársai is – ugyanis kitűzték, hogy 2013-at a csodák évévé varázsolják, és ennek szellemében valóra váltják utasaik legtitkosabb és legnagyobb vágyait is.

A nagyszabású terv megvalósítása azzal kezdődött, hogy a WestJet alkalmazottak két reptéren (Hamiltonban és Torontóban) is videostandokat állítottak fel, amin keresztül az utasok kapcsolatba léphettek a télapóval. Annyi volt a dolguk, hogy a beszállókártyát hozzáérintették a képernyőhöz és beszéltek. Ami a kívánságokat illeti, volt ott minden: plazmatévé, mobiltelefon, androidos tablet, alsónemű… Csak, hogy a legfontosabbakat soroljuk.

Ezt követően, míg az utasok felszálltak és elindultak úti céljuk felé, a cég alkalmazottai őrült vásárlásba kezdtek. Megvettek mindent, ami a listán volt, majd csomagoltak és címkéztek sebesen. A szeretetcsomagokat ezt követően a poggyászszállító szalagon adták át. Mondanunk se kell, nagy volt az öröm, de hogy mégis mennyire, azt nézzék meg ezen a szívmelengető videón:

A találatért köszönet a Zacc blognak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik