Élet-Stílus

Rászoruló gyerekeket támogathat a vásárlásával

Békés megye egyetlen, kiskorú fogyatékosaival foglalkozó intézetének adományozhat a Szépségbolt segítségével.

Több mint 200, gyermekotthonban élő fogyatékos kisgyerek karácsonyát teheti most örömtelibbé akár egy egyszerű vásárlással is, ha részt vesz a Szépségbolt.hu ünnepi akciójában. Az online drogéria idén egy olyan intézményt szeretne támogatni, ahol a nagyon elkél a segítség: a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ Szociális Intézményét.

Mit kell tudni az intézményről?


1978-ban létesült, egyetlen intézményként Békés megyében, amely a kiskorú fogyatékosok bentlakásos ellátására szakosodott és azon középsúlyos vagy súlyos mértékben akadályozott, vagy más fogyatékosságban szenvedő gyermekek, fiatalok ellátásával foglalkozik, akiknek oktatása, képzése, foglalkoztatása, valamint gondozása csak intézményi keretek között oldható meg. Számukra biztosítja az ápolást, gondozást, habilitációs, rehabilitációs ellátást, szociális és szabadidős foglalkoztatást, hét szakmai területen.

A Szépségbolt most nekik nyújtana segítséget azzal, hogy a karácsonyi időszak alatt befolyt bevételből az otthon számára egy közel 400 000 Ft értékű csomagot biztosít, melyet ők választhatnak ki a saját igényeiknek megfelelően.

Szeretne segíteni? Ide kattintva tudhat meg még többet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik