Élet-Stílus

Randiguru lett, miután összejött egy 25 évvel fiatalabb férfival

Az 51 éves asszony váltig állítja, hogy egy kapcsolat a nagy korkülönbség ellenére is lehet teljes értékű.

Hiába néz ki több évvel fiatalabbnak a valódi koránál Sheri Winkelmann, azt még így sem tudja elrejteni, hogy jóval idősebb a szerelménél: egész pontosan 25 évvel. Az író-színésznőt ez a tény azonban egy cseppet sem zavarja, mint mondja, még életében nem érezte magát ennyire teljesnek, kiegyensúlyozottnak és boldognak, mint a 26 éves Desmond Huey mellett.

A szintén színész Desmond, aki évei alapján akár Sheri fia is lehetne, hozzátette, kapcsolatuk annyira tökéletes, hogy azon senki és semmi kedvéért nem akarnak változtatni. „Immár 15 hónapja vagyunk együtt, és boldogok vagyunk” – mondta.

Biztos benne, hogy nem pénzt akar

A kapcsolatnak azonban nem mindenki örült, sőt! A környezetükben sokan voltak, akik megpróbálták lebeszélni őket egymásról és nem csak azért, mert korban nem illettek össze, hanem azért is, mert vegyes párként is sokak szemét szúrták. Sheri a TLC csatorna műsorában elmondta, a baráti köréből is többen győzködték, hogy a fiú csak a pénzére utazik, de ő hajthatatlan maradt. Mint mondja: „Desmond egy különleges, fiatal férfi, aki a korához képest nagyon érett. Még soha, egyetlen olyan dolgot sem tett, amivel az őrületbe kergetett volna.”

Megvilágosodott

Sheri a műsorban elárulta, Desmond előtt soha nem gondolta, hogy valaha fiatalabb férfival randizik majd, mert félt annak következményeitől. Ám a kapcsolat hatására megváltozott a véleménye. Mint mondja, a jó kapcsolat egyik alapköve, hogy a feleknek legyen közös érdeklődési köre, hogy a nő ne folyton a korával foglalkozzon, hanem legyen nyitott és merjen érdeklődni olyan „célszemélyek” iránt is, akik korábban meg se fordultak a fejében.

„Korábban én is számtalanszor összetörtem a szívem, de minden csalódásomból tanultam és Desmond segített, hogy rájöjjek, mi a módja, hogy olyasvalakivel jöjjünk össze, akiről álmodtunk.”

Így szerezheti meg álmai férfiját Sheri szerint

  1. Szeresd magad

  2. Légy önmagad

  3. Nyugalom

  4. Ne veszítsd szem elől a saját értékeidet

  5. Emlékezz rá, hogy istennő vagy

Ön szerint működhetnek ezek a tanácsok? Mi az ön tapasztalata? Írja meg a véleményét kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik