Élet-Stílus

Karácsonyi ajándékötlet gyerekeknek csillagjegyek szerint

Bár a gyerekek szinte bármilyen ajándéknak örülnek, jó ha tudjuk, hogy fokozhatjuk az örömüket egy-egy személyre szóló meglepetéssel.

Még mielőtt befordulnánk a karácsonyi ajándékvásárlás célegyenesébe, a Gyerekhoroszkóp blog segítségével szeretnénk néhány ötletet adni, mivel tehetik még örömtelibbé a kicsik karácsonyát. Fokozhatjuk azonban a megelégedettséget –és nem utolsó sorban az ajándékkal eltöltött játék-időt-, ha olyasmit teszünk a karácsonyfa alá, ami nagyon is tetszeni fog neki. És hogy mi tetszene? Ők azt elég hamar elárulják, ám ha más ötlet kell (mert pl. a család is minket nyaggat ajándéktipp-ügyben), akkor az alábbi rövid összeállítás segíthet mosolyt fakasztó meglepetést választani.

Karácsonyi ajándék-ötlet a Kos gyerekeknek

Ha fiú, bármi jöhet, ami kellően military, vagány, fiús és erődemonstráló: puska, kard, katonák, indiános játék. A nagyobbak örülnek a horgászfelszerésnek és egy okos túlélő-készletnek is, avagy ezzel a témával foglalkozó Könyvnek. A lányok a fiús dolgokat szeretik, illetve örülnek az olyan játékoknak, amelyek természetes anyagból készültek. A nagyobbak a feltűnő, színes ékszereket is szívesen viselik.

Karácsonyi ajándék-ötlet a Bika gyerekeknek

Lepjük meg őket kézműves készlettel: gyurma, anyag, üvegfestés stb. Minden jöhet, amivel tartós alkotást lehet létrehozni és el lehet vele bíbelődni jó darabig. Okos döntés a puzzle is, vagy a szép tájakat bemutató album.

Karácsonyi ajándék-ötlet az Ikrek gyerekeknek

Társasjáték minden mennyiségben, főleg a többféle készséget megmozgatónak, szóbeli kifejezőkészséget is próbára tevőnek örül pl. Activity vagy Beugró. Könyv, földgömb, tanfolyami-beiratás: igen!

Karácsonyi ajándék-ötlet a Rák gyerekeknek

Pihe-puha plüss-állatok, esetleg egy valódi házikedvenc. Sütő-főző gyerek-készlet, kertészkedéshez használatos felszerelés, emlékkönyv, családi fotóalbum vagy egy szép tájat ábrázoló kép a szobájába.

Karácsonyi ajándék-ötlet az Oroszlán gyerekeknek

Bármi jó, amivel kifejezheti önmagát: társasjáték, ha nem a nyerés a lényeg; alkotó-szett, amivel egyedi tárgyakat hozhat létre. Neki azonban az a legfontosabb, hogy amire vágyik, azt megkaphassa.

Kíváncsi, mi a helyzet a többi csillagjeggyel? Olvassa el a folytatást a Gyerekhoroszkóp blogon!

Ön szerint illik gyermekéhez a csillagjegy szerinti ajándék? Írja meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik