Élet-Stílus

Legyen önző! A szeretet ünnepén gondoljon magára is!

Egész évben látástól vakulásig dolgozik, alig van ideje magára, ám ennek ellenére karácsonykor adakozik, bőségesen ajándékozik. De önre vajon gondol valaki?

Nem feltételezzük, hogy a szerettei nem teszik ön elé a szívüket és nem szeretik tisztán, önzetlenül, mégis… Azt, hogy mire van szüksége a testének és a lelkének, igazán csak Ön tudja. Karácsonykor is. Miért ne gondolhatna ilyenkor néhány pillanat erejéig saját magára is?  Önzőnek lenni bűn? Talán igen, de ha az egész évet úgy töltötte, hogy saját magát háttérbe szorítva csak másoknak élt, akkor ennyit egy évben egyszer igazán megengedhet magának.

Legyen ez az év vége az önvizsgálat és a felhőtlen pihenés ideje is! Szánjon egy kis időt magára, vonuljon el, hunyja le szemét egy pár pillanatra és közben nézzen mélyen magába. Tudta, hogy karácsonykor a meditációk ereje sokkal intenzívebb? Mindegy hogy milyen helyszínt választ; a nappali nyugodt fényében, vagy egy wellness szálloda medencéjében, csak csinálja azt, amit igazán szeret és pihenjen.


Kép forrása: Fotolia

Ha a nappalit választja, akkor gondoskodjon arról, hogy csend és béke vegye körbe, ha pedig ez lehetetlennek tűnik, akkor ajándékozza meg magát egy ajándékutalvánnyal és újuljon meg egy közeli szálloda rekreációs részlegén! Hogy az baromi drága és úgy érzi ilyesmire nem futja? A család nem engedi el? Most az egyszer tegye félre a kifogásokat és ne ellenkezzen, hiszen megérdemi! Ha ide kattint ITT most olyan ajánlatok közül válogathat, ami garantáltan pénztárcabarát, ráadásul egytől egyig olyan szálláshelyeket tartalmaz, melyekhez most akár 30-70% kedvezménnyel juthat hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik