Élet-Stílus

A legszörnyűbb játékbabák

Olyan játékok ezek, amelyekkel nem csak így karácsony közeledtével nem akarunk találkozni a fa alatt, legszívesebben ki is vonatnánk a forgalomból.

Magyarországon ugyan ritkán találkozni ilyen furcsaságokkal, de nevezzük ezt nyugodtan bizarrnak, de a webes vásárlás korában mindenkit óva intenénk: nem biztos, hogy őszinte lenne az ajándékozott mosolya akkor, amikor kibontja, mondjuk a transzszexuális babát.

A borotválható ősember baba

Frédi, a kőkorszaki szaki gyerekére hasonlít ez a borzalom a leginkább, ráadásul borotválható. Igaz, csak egyszer, utána ragasztó szükséges. Bár, akkor meg nehezebb a borotválás.

A cigiző újszülött

Sokat nem kell hozzáfűzni a történethez, a homlokon belógó diszkrét, szőke tincsre azonban felhívnánk a figyelmet.

A rúdtáncos baba

Egyértelmű, hogy a sportág egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezt azonban egy kicsit túlzásnak tartjuk: nem biztos, hogy a legjobb játék az, ha a gyerek egy kicsit rúdtáncol az oviban.

Az ilyen is – olyan is baba

A képen orosz feliratokat fedeztünk fel, szóval a transzszexuális baba Puytin elnök országából tört be a játékpiacra, ha betört egyáltalán, mert ebben kételkedünk.

A rasszista utalást elrejtő cég babája

Színes bőrű baba, a kezében egy banán, mellécsomagolva egy plüss majom. Tömény rasszizmus, elképzelni sem tudjuk, hogy ki gyártotta, valamint kinek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik