Élet-Stílus

Mit NE vegyünk egy férfinak karácsonyra

Ami a világ egyik legnehezebb műveletének tűnik, állítólag a világ legegyszerűbb dolga.

Összegyűjtöttük azokat az ajándékokat, amitől egy férfi garantáltan a falra mászik:

1. Telefont, komolyabb high-tech eszközt, vagy műszaki cikket csak akkor ajándékozz, ha teljes mértékben és pontosan tisztában vagy azzal, hogy mik a megajándékozott igényei. Abban is biztosnak kell lenned, hogy az adott területen milyen a legújabb, legjobb és legtrendibb felhozatal, továbbá ha tudod mi a különbség a scart kábel és quart kábel között (eláruljuk: az utóbbi nem létezik…). Hidd el, a férfiak pontosan képben vannak, és ha olyan ketyerével állsz elő, ami már a nyár folyamán is kissé elavultnak számított, nem lesz őszinte öröm az arcukon az ajándék kicsomagolásakor.

2. A legtöbb férfiben még erősen él az a maszkulin alapelv, miszerint egy igazi hím nem jár kozmetikushoz, nem ken magára szemránckrémet és nem festi a haját, ergo falra fog mászni attól, ha szépségszalonba szóló ajándékutalvány, gyantázó-szettet, vagy orrszőrnyírót kap, még ha szerinted rá is férne. Ha azt vesszük alapul, hogy a rettenthetetlen férfi hírében álló megajándékozott ezeken tutira megsértődne, akkor kerüljük el a külsejére való utalásokat és ajándékokat. Kivételt jelent az, ha már te is rájöttél arra, hogy nincs az a férfias macho, aki egy igazi kényeztetésnek ellent tud állni, főleg ha azt a megfelelő helyen és időben tálalják elé. Ajándékozz neki wellness-utalványt egy olyan helyre, ahol egy-két részleget a szépség, kozmetikai kezelések és masszázs szolgálatába állítottak, majd add át neki úgy, hogy ne tudjon rá nemet mondani (erre egy nőnek azért vannak módszerei). ITT válogathatsz a kínálatban!

3. Az olcsó borok és alkoholtartalmú, „nevesincs” italok inkább a ciki kategóriába sorolhatók, mint a férfinak adható jó ajándékok közé és ez akkor is így van, ha azt igen reprezentatív módon csomagolják, vagy díszes üvegbe töltik, ergo teljes blama és melléfogás. A férfiak jelentős többsége a minőségi, márkás italokért van oda, így ha ilyet szeretnél ajándékozni, mindenképpen olyat válassz, ami a férfi ízlésének megfelelő, a márkáját tekintve pedig inkább a felsőbb kategóriák határait súrolja, vagy egyenesen oda tartozik. Ha pedig te is belekóstolnál ebbe az élvezetbe, annyi baj legyen, majd édes kettesben isszátok meg a 2. pontban említett wellness kiruccanáson (pityókásan legalább őt is könnyebben veszed rá a gyantázásra…)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik