Élet-Stílus

Egy fotósorozat, ami visszaadja a hitét az emberekben

Képek, amik bebizonyítják, hogy az ember alapvetően jó.

Közeleg az év vége, így nem csoda, hogy egyre több olyan fotósorozatot, videós összefoglalót látunk majd, melyek az elmúlt egy évünk legfontosabb történéseit veszik sorra. A Zacc blog is egy ilyen gyűjtést készített most, amiben az év legmeghatóbb, legszívbemarkolóbb tetteit veszi sorra.

Készüljenek fel, ez a sorozat vissza fogja adni a hitüket az emberiségben:

Égő autó alól szabadították a sérültet

„Néha a kedvesség túlmutat azon, mint hogy segítünk valakin. Néha, arról szól, hogy megmentjük valakinek az életét. Ez az igazi hősiesség! Nyilvánvaló, hogy mi folyik a képen. Egy motoros csapdába esett az égő autó alatt. Az emberek nem bámészkodnak, hanem oda rohannak, hogy megszüntessék a tüzet, a saját egészségük, testi épségük árán is! Talán el sem tudja képzelni milyen érzés is ez…”

Megállítani a forgalmat, ha arról van szó

„A motoros félre áll, leszáll a járművéről, és biztonsággal átkíséri az idős hölgyet. Milyen egyszerű, mégis nemes gesztus, ugye?”

 

Légy a karja, lába…!

Amikor a rajongó megtapasztal valami olyasmit, amiről álmodni sem mert addig a fogyatékossága miatt, na az valami csoda! A kedvesség, az összefogás, bebizonyította, hogy tévedett ha azt hitte, vele ez sosem fordulhat elő. A csoda bárkivel, bármikor, bárhol megtörténhet!

Az állatok épp olyan fontosak, mint az emberek

Az Ausztrál tűzvészben Sam, a koala, a remény szimbólumává vált. David Tree tűzoltó talált rá a sérült és nagyon szomjas koalalányra a még perzselő talajon. Megitatta a kis jószágot, és biztos helyre szállították, ahol ellátták sebeit, bekötözték mind a négy tappancsát. Sam azonban sajnos nem élvezhette sokáig a szerető gondoskodást. Pár hónappal a megmentése után súlyos, a koalák populációját megtámadó daganatos megbetegedést diagnosztizáltak nála. Megpróbálták megoperálni, de a feltárás után kiderült, hogy olyan sok áttét keletkezett, hogy a 4 éves koalát már nem lehet megmenteni.

Még több képet talál a Zacc blogon.

Ha mindezt szívesen nézni videó formában is, íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik