Élet-Stílus

Okostelefonos randevú a Mikulással

Varázslatos alkalmazás télapóhívő gyerekeknek és nagyon elfoglalt szülőknek.

Ha egy (amerikai) szülő mindenképp szeretné, hogy gyermeke a Mikulás színe elé járulhasson; viszont nincs ideje, hogy beálljanak a plázatélapóra várakozók sorába; esetleg nincs pénze, hogy házhoz hívja a megfelelő imitátort, és még egy nyamvadt vállalati Mikulás-rendezvényre sem tudja beprotezsálni a kölköt, akkor az okostelefon lehet a megoldás.

A Hello Santa elnevezésű, iPhone-ra (iPadre és egyéb Apple-kütyükre) letölthető applikáció révén a gyerek közvetlenül beszélgethet télapó bácsival. Nem ám csak úgy, gagyi módon, hogy képeket nézegethet, vagy meghallgathat valami random szöveget: ez egy élő videotelefonos chat, ahol Mikulás személyre szabottan tud trécselni a kis kópékkal.

Az (amerikai) apukának vagy anyukának csak annyit kell tennie, hogy kitölt egy adatlapot, ahol megadja a gyermek nevét, életkorát, érdeklődési körét, így a kissrác tényleg elhiszi, hogy a Télapó ismeri őt, tudja, mi a kedvenc játéka és még más hasonló érzékeny személyes adatoknak is birtokában van.

A szakképzett és teljesen eredeti, természetes szakállal rendelkező Mikulással hívásonként 15 dollárért lehet trécselni; de egy privát chat egy ilyen kiemelt beszélgetőpartnerrel valószínűleg bőven megér ennyit (a gyermek öröméről nem is beszélve).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik