Élet-Stílus

Kedvenceink kamerával

Állatkamera (háziállat, kutya, kamera)
Állatkamera (háziállat, kutya, kamera)

Amikor a háziállat fotózza a gazdit, meg minden mást is.

Minden gazdi imádja lefotózni és a közösségi portálokon megosztani házi kedvencei legjobb pillanatait, a belvárosi kutyás-macskásoktól, egészen a dubai oroszlánosokig. Egy nemzetközi állateledel-gyártó cég úgy gondolta fordít egyet a kockán, és az állatok kezébe, illetve nyakörvére teszi a kamerát. A vállalat kifejlesztett egy aprócska, teljesen önműködő, és a természet viszontagságainak ellenálló, nyakörvre szerelhető digitális kamerát.

Macskaperspektíva – a képre kattintva elérheti a házikedvencek fotói gyűjtő oldalt!

A kis kütyü olyan képeket rögzít, amiken az látszik, amit a háziállat láthat nap, mint nap. Az összegyűlt képeket aztán a gazdik feltöltik egy weboldalra, aminek böngészése közben bárki láthatja, hogy néz ki a világ egy állat perspektívájából. A projekt során a cég 50 minikamerát oszt szét vásárlói között, akik napló szerűen vezetik házikedvenceik fotóblogját. A blogok között természetesen verseny zajlik: a nyertes az, aki a legtöbb szavazatot kapja az oldal látogatóitól.

Ha ön is gazdi és ebbe a projektbe már nem fér bele, nézze meg ezt oktató videót arról, hogyan lehet kedvencéből sztár az Instagramon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik