Élet-Stílus

Hogy nézhet ki így egy nő négy nappal szülés után?

Pár nappal azután, hogy szült, a norvég focistafeleség az egész világnak megmutatta lapos hasát.

A hétvégén óriási botrányt kavart a fiatal norvég anyuka, Caroline Berg Eriksen saját magáról készült fotója, vagy ha úgy tetszik, selfie-je. A blogjára feltöltött képen Caroline, aki már évek óta fitnesz és életmódtanácsadó blogot vezet egy szál fehérneműben, lapos hassal pózol, mindössze alig néhány nappal a szülése után.


A nagy botrányt kavaró selfie – Fotó: Caroline Berg Eriksen

A kép mellé azt írta: „9 után 10 perccel életet adtam a legcsodálatosabb kislánynak, Neliának, aki tökéletes.” A kép természetesen kiverte a biztosítékot az internetezőknél, sokan egyenesen provokációnak tartják a képet, amin egyesek szerint még az sem látszik, hogy Caroline várandós volt, nem hogy még szült volna.

A fitneszblogger végigfotózta a terhességét – Caroline Berg Eriksen

A kritikákra válaszolva a norvég focista, Lars-Kristian Eriksen felesége elmondta, azért hozta nyilvánosságra a képet, mert büszke magára és a testére, hogy egy ilyen kemény próbát, mint a terhesség és a szülés kibírt. „Egyébként minden anya az lehet magára, függetlenül az alakjától” – írta még hozzá.

Ha már provokáció… Mrs. Eriksen hat kockás, lapos hasa szerintünk inkább afféle dicsekvés, mintsem provokáció, nem úgy a 32 éves, három gyerekes fitneszmami, Maria Kang reklámplakátja, amivel szolgáltatásait népszerűsíti, és amin három gyermekével és lapos hassal pózolva kérdezi a nagyközönségtől „Neked mi a kifogásod (hogy nem nézel így ki – a szerk)?

Önnek hogy tetszenek a fitneszkismamák? Írja meg a véleményét kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik