Élet-Stílus

Alkoholos adventi naptárral indulhat a felkészülés

whisky advent (whisky, adventi naptár)
whisky advent (whisky, adventi naptár)

Lepje meg magát mielőtt belemerül a a karácsonyba!

Mi is valójában karácsony? A szeretet, a béke és a meghitt családi légkör ünnepe. Naná, egy ideális álomvilágban talán, valójában azonban több hetes nettó idegbaj: ajándék- és hozzávalóhajsza, faőrület, és jópofák vágása az egyébként csak grimaszt érdemlő rokonokhoz és ismerősökhöz. Mindezen legjobban egy-egy hirtelen étel- és italmérgezéssel lehet túllendülni.

Az okos ember igyekszik mindenre alaposan felkészülni, s ahogy a sportolók is edzenek és bemelegítenek a nagy megmérettetések előtt, úgy az átlagembernek sem árt megtenni az ünnepi óvintézkedéseket az esetleges sérülések elkerülése végett.

Erre kiváló eszköz egy alkoholos adventi naptár. A világ szinte összes szeszéből lehet kapni előre válogatott, porciózott és ízlésesen csomagolt adventi szettet. Ilyen például ez a 24 db, 3 centes palacknyi különleges whisky Angliából.

December elsejétől szentestéig minden napra egy-egy élménnyel felérő korty, mindössze 150 fontért (55 ezer forint). Igényesebbek kevesebb mint a dupla ennyiért (250 font, 90 ezer forint) a limitált kiadású prémium whiskyket szürcsölgethetik nap mint nap. A lágyabb ízek kedvelőinek, illetve hölgyeknek ideális választás lehet a gin adventi naptár mindössze 100 fontért (alig 36 ezer forint).

Ha azonban nem szeretjük az angol piákat, vagy csak nem bízunk a nemzetközi postában, egy kis kreativitással itthon kapható alapanyagokból magunk is készíthetünk adventi alkohol naptárt. Mindenféle röviditalból vehetünk kisüveges kiszerelést, úgynevezett tüskét, vagy patront. Azok, akik pedig jobban kedvelik a megszokott ízeket a változatosságnál, elég ha egy alkoholos filctollal bevonalkázzák és a vonalak mentén feldátumozzák kedvenc italuk üvegét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik