Élet-Stílus

A tényleg szelíd motorosok

Bőrdzseki, tetoválás, hangos motorok. De ez a banda egy tényleg jó ügy mellett kötelezte el magát.

A Motorosok a gyermekmolesztálás ellen (BACA), nemrég vette fel az egyik legújabb tagját a soraiba, a nyolcéves kislányt, akit egy férfi családtagja molesztált – írja a 444.

A motoros banda egyik legfőbb célkitűzése az, hogy megvédje a szexuálisan bántalmazott gyerekeket, az újdonsült bandatag pedig a molesztálása óta fél a sötétben, akkor is, amikor bántalmazója nincs a közelében, mert még nem tartóztatták le a hatóságok, eljárás folyik ellene.

Kép: innen

A BACA-tól az avatási szertartás keretein belül a kislány megkapta a banda jelképének számító motoros farmerdzsekit is, hagyományos bandanevet is kapott, ezek után ő Rythm, vagyis Ritmus, és megtanították vele jelmondatukat is: „A gyerekek nem érdemlik meg, hogy félelemben éljenek!”

A motorosok megígérték a kislánynak, hogy ha kell, párosával őrt állnak a háza előtt, az iskolába is elkísérik, amikor fél, ehhez viszont szülői vagy szakfelügyelői engedély kell. A bandatagok azonban nem ma született bárányok, a taggá váláshoz nem szükséges büntetlen előélet, olyanokat azonban, akiket bármiféle szexuális bűncselekmény miatt vagy családon belüli erőszakért ítéltek el, nem vesznek fel maguk közé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik