Élet-Stílus

A tévének köszönheti, hogy visszakapta kutyáját

Hogy a mozgássérült kutyus mégis hogy tudott meglépni, az továbbra is rejtély.

Puppy, a hét éves snauzerkeverék először azután került be a hírekbe, hogy állatbarátok észrevették, ahogy házilag barkácsolt „kerekesszékével” Miami külvárosában gazdátlanul kóborol. A férfi, aki rátalált Puppyra befogta, majd a Miami-Dade Animal Services menhelyére vitte, ahol kiderült, nincs benne chip.

A menhely vezetője, Luis Saldago a helyi lapoknak és a tévéknek elmondta, hogy azonnal tudták, hogy Puppy különleges kutya, aki egy olyan gazditól szakadt el, aki nagyon szerette őt. Erre utalt a saját kezűleg barkácsolt kerekesszék is, ami megkönnyítette a két hátsó lábára béna kutyus mindennapjait.


Szerencsésen végződött a kalandja
Kép forrása: Miami-Dade Animal Services

Mint később kiderült, a kutyus gazdája, Mireya Fernandez épp Kubában nyaralt, amikor az eset történt. Unokája, aki Kubában, Havanában lakik látta a híradóban az összefoglalót a kóbor Puppyról és azonnal értesítette nagymamáját, aki ezt követően azonnal hívta a menhelyet.

Saldago, a menhely vezetője elmondta, szívbemarkoló látvány volt, amikor a kis Puppy és gazdája újra találkozott. „Ahogy meglátta Mireyát szinte megbolondult. Alig várta, hogy kiengedjük a ketrecből, hogy jól megnyalogathassa” – mondta el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik