Élet-Stílus

Akik szexi képek miatt lettek munkanélküliek

A tűzoltó, az általános iskolai tanár és a balerina, aki állítólag túl sokat mutatott magából.

Gondolta volna, hogy van olyan helyzet, amikor egy szexi alak, egy gömbölyű hátsó vagy épp egy beszappanozott hát nem hogy nem előny, de még hátrány is? Nos, a most következő gyűjtésünk főszereplői egytől-egyig megtapasztalták, ahogy azt is, hogy bizonyos hobbikkal, mellékállásokkal, fotókkal nem dicsekszünk, pláne nem akkor, ha az illető tanár és tűzoltó, vagy mindkettő esetleg.

1. Ledér tűzoltó


A 26 éves tűzoltónő, Clare Deloughrey ebben az évben a saját bőrén tanulta meg, hogy bizonyos képeket nem töltünk fel a internetre, még akkor se, ha azok “tényleg nagyon jók, mert egy profi fotós csinálta”. A fiatal nőről egy egész sorozat készült arról, ahogy lassan levetkőzik, majd beáll a zuhany alá, amit a fotós később feltöltött a saját oldalára. Itt találta meg a képeket Clare főnöke, aki azonnal vizsgálatot rendelt el, hogy annak végén kirúgja az egy gyerekes édesanyát.

2. A pórul járt balerina


Hasonlóan járt az orosz balerina, Karina Sarkissova is, aki éppen a bécsi Állami Operaházban dolgozott, amikor úgy döntött modellt áll egy meztelen sorozathoz. A képek végül bekerültek egy erotikus férfimagazinba, amiről tudomást szerzett a balerina bécsi munkáltatója is. Figyelmeztették a lányt, hogy legközelebb jól gondolja meg, milyen munkát vállal el, ám ő nem fogadta meg a tanácsot és mindössze egy hét múlva modellt állt egy másik lapnak is. Ezután azonnal elbocsátották.

3. A túl szexi tanárnő


Ugyan választhatott volna magának más hobbit is, ám a 26 éves, általános iskolai tanárként dolgozó Olivia Sprauer úgy döntött, a fotómodellkedés éppen neki való. Főleg fehérneműket reklámozott, és bár a képek valóban erotikusak voltak, a fiatal nő soha nem mutatkozott meztelenül.

A két kisgyermekes anya 2013-ban egy ideje már gondolkozott azon, hogy általános iskolai tanári állását a sokkal jobban fizető modellszakmára cseréli, de meglépni nem merte a dolgot. Egész addig, míg az iskola igazgatója egy véletlen során bele nem futott Olivia képeibe és gondolkodás nélkül ki nem rúgta őt.

4.Túl mély dekoltázs miatt repült

A háromgyerekes, negyven éves édesanya, Tracy Chandler korábban arról volt híres, hogy ő lett az első nő, aki egy brit focicsapat kabalaállatának bőrébe bújhatott, most már arról is, hogy egy azok közül, akiket a dekoltázsa miatt rúgtak ki.

Ebben az esetben azonban beszámolhatunk egy happy endről: Chandler ugyanis a kirúgása után azt mondta, igazságtalan, hogy ő a munkájával fizetett egy dekoltázsért, míg a focistáknak azt is megengedték, hogy pucéran fotózkodjanak egy naptár kedvéért. A nőt később végül visszavették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik