Élet-Stílus

A legolcsóbb karácsonyi úti célok – ezeket találtuk!

Idén karácsonykor 20 ezer forint felett költünk ajándékra, a felmérések szerint még az aranytartalékhoz is hozzányúlunk ilyenkor.

Míg mások azon dilemmáznak, hogy mit vegyenek szeretteiknek, mi a tűréshatárokat feszegetve azon gondolkodunk, hogy mi éri meg jobban: a drága tárgyi ajándék, vagy az együtt töltött idő élménye?

Az emberek többsége persze tökéletesen egyet ért azzal, hogy nincs annál fontosabb, hogy a család együtt legyen és a meghitt, emelkedett hangulatban elfogyasztott vacsora után a régi időkről sztorizgassanak és a Mennyből az angyalt énekeljék. Aztán a karácsonyfa alatt mégis ott tornyosul a számtalan ajándék, a drága játék, a még drágább háztartási eszköz.


Kép forrása: Fotolia

Távol álljon tőlünk, hogy bárkit megbántsunk, de annyi bizonyos hogy az elmúlt években az értékrendek teljesen megváltoztak, elcsúsztak. Mi lenne, ha idén mélyen magunkba néznénk és a díszes csomagokba élményt csomagolnánk? Együtt töltött szép pillanatokat, beszélgetést, pihenést, szeretetet? Hogy ezt hogy tudja megvalósítani? Amit egyébként ajándékra szánna, költse olyan ajándékutalványra, mely a fenti, felbecsülhetetlen dolgokat biztosítja, és mindezt ússza meg húszezer, sőt tízezer forint alatt! Lehetetlen?

Na figyeljen! ITT olyan ajándékok között válogathat, melyek két fő részére szólnak és a jelentős kedvezményeknek köszönhetően most a legkedvezőbb áron várnak önre. Igazi karácsonyi ajándékok, melyekkel élményt és az együtt töltött idő felülmúlhatatlan értékét ajándékozhatja oda szeretteinek, ettől nagyobb ajándék pedig nem létezik…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik