Élet-Stílus

Egy banánhéjon csúszott el a kártérítési per

Owens a liftben (lift, washington, usa, )
Owens a liftben (lift, washington, usa, )

A bíró kiszúrta a csalást!

Hatalmasat esett a washingtoni Potomac metróállomás egyik liftjéből kilépve Maurice Owens augusztusban. Nagyon megütötte magát ezért az állomás menedzseréhez ment, megmutatta neki sérüléseit. A felelős vezető mentőt hívott, a férfit egy közeli kórházba szállították és ellátták.

Magyarországon már ennyi is mesébe illő lenne, Amerikában viszont ez még epilógus egy csavaros történethez. Tíz nappal később ugyanis, Owens úgy döntött, hogy pert indít a közlekedési vállalattal szemben, hiszen a területért, ahol a balesete történt a cég felel, amelyik hanyagul látta el feladatát, hisz egy eldobott és időben fel nem takarított banánhéj miatt zakózott olyan hatalmasat.

A férfi 15 ezer dollárt követelt: 4500 dollárt a masszázs számlájára, a többit meg fájdalomdíjként. A bíróság néhány nappal ezelőtt hozott ítéletet az ügyben. Az alperes közlekedési céget teljesen tisztázták, Owenst pedig csalással vádolták meg. Az indoklásban kifejtették, hogy egy 90 másodperces videón, mely a férfi liftezéséről készült egyértelmű bizonyíték látható. Valóban.

Ön vajon észreveszi mi buktatta le Owenst? Válaszát írja meg kommentben! A képre kattintva új ablakban elindul a biztonsági kamera felvétele, amit a Washington Post tett közzé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik