Élet-Stílus

Tömött pénztárcát adott vissza a hajléktalan

Hajlektalan(1)(960x640).jpg (hajléktalan)
Hajlektalan(1)(960x640).jpg (hajléktalan)

Végre valami jót akart csinálni az életében, ezért felkutatta a tárca tulajdonosát.

Még mielőtt az utcára került, a most 36 éves Joel Hartman mértéktelenül vedelt, drogozott, egyik napról a másikra élt. Azt mondja, rossz úton járt, a baj ott kezdődött, hogy ennek nem volt tudatában. Néhány hete azonban egyik pillanatról a másikra megváltozott az élete, amikor egy szálloda melletti szemetesben – ahonnan a vacsoráját akarta előtúrni – egy tömött pénztárcára bukkant.

A tárcában bőven volt pénz és hitelkártya, de Joel megtalálta benne a tulajdonos névjegyét is, és úgy döntött, ez egyszer tesz valami igazán jót, és visszajuttatja a tárcát. Az Atlantában csavargó férfi négy különböző hotelbe is betért, mielőtt rájött, hogy a tulajdonos a CNN Centernél lévő Omni Hotelben lakik. Ekkor a biztonsági kamerák tanúsága szerint fogta, és a biztonsági őröknek adta a tárcát, és mivel úgy vélte, nem fontos, kitől kapják vissza, hamis néven mutatkozott be nekik.

Mint később kiderült, a tárca egy francia turistáé volt, aki egy konferencia miatt érkezett az Államokba, és korábban már jelentette, hogy ellopták a pénztárcáját. Azután, hogy a tárca megkerült, a szállodaigazgatón volt a sor, hogy előkerítse a jótevőt.

Kíváncsi a folytatásra? Szeretné tudni sikerült-e megtalálnia Joelt? Olvassa el a folytatást a Zacc blogon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik