Élet-Stílus

Így küldheti el az anyóst wellnesselni!

Évről-évre nehezebb új dologgal meglepni szeretteinket a karácsonyfa alatt. Itt egy tuti tipp!

Karácsonyhoz közeledve egyre többet törjük azon a fejünket, hogy mivel lepjük meg szeretteinket a karácsonyfa alatt. Évről-évre nehezebb valami újjal előrukkolni, így többnyire marad a sokadik pulóver vagy sál, illatos kozmetikum, kisebb-nagyobb technikai kütyü. Ha azonban biztosra akarunk menni, ajándékozzunk wellness hétvégét kedvesünknek, szüleinknek!

A Szallasguru.hu karácsonyi ajándékutalványokkal segít a tökéletes meglepetés megtalálásában. Ezekkel az utalványokkal egy kellemes hétvégét ajándékozhatunk családtagjainknak, barátainknak, ami biztosan el fogja nyerni a tetszésüket. Kinek ne esne jól a hideg téli napokon egy kényeztető fürdőzés, vagy egy romantikus hétvége a kedvesével, netán egy baráti szilveszterezés egy hangulatos apartmanban?


A nagyit is meglephetik vele – Kép forrása: Fotolia

A magyarok körében egyre népszerűbbek a belföldi wellness utak, és hazánkban szerencsére remek wellness hotelek közül választhatnak a pihenni vágyók. Sok esetben különböző kényeztető szolgáltatások, például italkóstoló vagy masszázs is jár a szállás mellé. Az ajándékutalvány beváltásának időpontját a megajándékozott szabadon választhatja meg, így a számára legmegfelelőbb alkalommal utazhat el.

A Szallasguru.hu karácsonyi ajándék ötletek oldalán listázva találjuk a kedvezményes hétvégékre szóló ajánlatokat, de különböző szempontok szerint is válogathatunk a szálláshelyek között, amelyekről hasznos információkat és vendégértékeléseket is olvashatunk. Ha kiválasztottuk a szeretteink számára ideális szálláshelyet és csomagot, akkor egy kattintással megrendelhetjük a karácsonyi ajándékutalványt, így a tolongást is megússzuk a zsúfolt plázákban.

Ajándékozzon élményt szeretteinek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik