Élet-Stílus

Kukkantson be a világ első víz alatti hálószobájába

Belegondolt már milyen lehet elalvás előtt az Indiai-óceánt figyelni? Ilyen.

Nagy vágya, hogy elalvás előtt végre bárányok helyett polipokat számolgasson? Szüntelenül arról álmodozik, hogy egyszer majd a tenger közepén ébred, elképzelhetetlen luxustól körbevéve, távol az emberektől? Akkor a Pemba szigetén fekvő Manta Resort úszó és egyben víz alatti szállodai szobáját egész biztosan önnek találták ki.


Képek forrása: gizmag.com

Afrika és a világ első úszó szállodai szobája, ahogy azt jól sejtették, a hotel épületétől elkülönítve, mélyen az óceánban lebeg egy olyan területen, ahol az óceán feneke egyik pillanatról a másikra 12 métert mélyül.

A szoba ideális terep friss házasoknak, akik alig-alig másznak elő az ágyból, vagy ha igen, azt csakis a paradicsomi környezet és néhány bohóchal kedvéért. De a szoba remek azoknak is, akik kifejezetten utálják a szállodák nyüzsgését – különösen főszezon alatt – és szívesebben pihennének egy emberektől elzárt helyen, valahol a tenger mélyén.

Az élmény mondjuk nem olcsó. Annyira nem, hogy annak, aki 2014. június 30-ától jelentkezni szeretne, 1500 dollárt, átszámítva 330 ezer forintot kell fizetnie az egyéb szállodai költségek mellett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik