Élet-Stílus

Napi megható: egy videó apukákról, nem csak apukáknak

Végre egy kisfilm, ami az apukák teljesítménye előtt hajt fejet.

Biztos önök is emlékeznek még arra a videósorozatra, ami a Procter & Gamble megrendelésére készült a londoni olimpia előtt és ami az édesanyák és a világ egyik legnehezebb hivatása, az anyaság előtt tiszteleg. Ha mégse emlékeznének, itt egy kis segítség:

Nos, a magunk részéről, mi pontosan az első kisfilm megjelenése óta várjuk, hogy végre előbukkanjon ennek a szívbemarkoló sorozatnak a méltó párja, amiben az apákról emlékeznek meg. De csak nem jött. Egészen eddig. Pedig lássuk be, azért az édesapák is megérdemelték volna.

Valahogy, valamiért a kreatívok, és a különféle reklámcégek nem hordozzák a tenyerükön a férfiakat, hogy csak egy példát mondjunk: az idei év egyik legnépszerűbb videója is, több mint 50 milliós nézettséggel a Dove nőknek szóló kisfilmje lett, amiben arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a nők túl kritikusok saját magukkal, és hogy bárhogy érezzék is, mindannyian szépek.

Szerencsére az Oral-B most úgy látta, itt az apák ideje, és csinált egy alig egy perces kisfilmet, házi videókból összeollózva, melyből megtudhatjuk, milyen különleges kapcsolat van apák és gyermekeik között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik