Élet-Stílus

Munkára jelentkezett, majd ugyanonnan lopott

A részeg amerikai nő nem a legjobb arcát mutatta, amikor elindult, hogy munkát találjon magának.

A huszonhárom éves floridai LeAnn Frauens egy szexshopba tért be a minap azzal, hogy munkát szeretne, meg is adta minden elérhetőségét a tulajdonosnak, aki mondta, hogy majd értesíti. A nő kifelé menet gondolt egyet, majd a nadrágjába csúsztatott egy vibrátort – amit úgy is reklámoznak, hogy könnyen csúszik, de a gyártó nem pontosan erre gondolt.

A boltosnak csak később tűnt fel a lopás, értesítette a hatóságokat és mivel megvolt a tolvaj összes elérhetősége, így a rendőrségnek nem volt nehéz dolga, a lopás másnapján ki is mentek a nőhöz. A lakásban megtalálták, és bizonyítékként le is foglalták a vibrátort, ami a jegyzőkönyv szerint „használtnak és koszosnak” tűnt. A nőt előzetes letartóztatásba helyezték és az Okaloosa megyei börtönbe szállították.


Fotó: AFP / Loic Venance

A tárgyaláson később kiderült, hogy Frauens semmire nem emlékszik, annyira ittas volt, így azt sem tudta megmondani, hogy miért lopta el a vibrátort. Sőt, arról sem tudott, hogy a szexshopban járt volna.

Az egyébként várandós nő végül megúszta egy 100 dolláros (nagyjából huszonkétezer forintos) bírsággal, amiből a boltban kettő, míg az egyik online adok-veszek oldalon három vibrátort is tudott volna venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik