Élet-Stílus

Lenyűgöző képsorozat az öregedésről

Döbbenetes fotók, amik megmutatják, mennyit változunk életünk során.

Nem ez a mostani a legelső olyan fotósorozat, ami az öregedést szeretné kézzelfoghatóvá tenni, és véleményünk szerint nem is ez az utolsó. Már ezt megelőzően is sokan, sokféleképpen próbálták érzékletesen bemutatni mindazt a változást, amin előbb-utóbb mindannyian keresztülmegyünk életünk során.

Bizonyára önök is emlékeznek még arra a lenyűgöző timelapse videóra, ami azt mutatja be, hogyan lesz egy alig néhány éves kislányból meglett, idős hölgy. Aztán épp a közelmúltban írtunk mi is arról a sorozatról, amiben egy tehetséges fotós idős emberek fiatal és öregkori képeit tette egymás mellé.

Most egy újabb ügyes fotós, Tom Hussey jelentkezik egy teljesen új megközelítéssel, amiről a Girpower blog írt bővebben. Ebben a sorozatban a fotós azt mutatja meg, hogy míg kívülről az évek során rengeteget változunk, addig belül minden marad a régiben.

„Tom találkozott egy veteránnal, aki éppen 80. életévét töltötte be. Ő inspirálta a sorozat elkészítésére. „Nem tudom elhinni, hogy már 80 éves leszek” – mondta a veterán a fotósnak. „Úgy érzem, mintha csak most tértem volna vissza a háborúból. Aztán belenézek a tükörbe és ezt az öregfiút látom magam előtt” – hangzott el a veterántól” – olvastuk a blogon.

Még több képért kattintson a Girlpower blogra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik