Élet-Stílus

Kitiltották lánya iskolájából a szaga miatt

Az édesanya negyedik stádiumú rákos és épp műtétre vár.

Példátlan érzéketlenségre derült fény a minap Új-Mexikóban, ahol a helyi általános iskola igazgatója egész egyszerűen kitiltotta az egyik kisdiák édesanyját, mondván, a nőnek nem megfelelő a testszaga.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a történet főszereplője, Kerri Mascareno rákban szenved. Hónapok óta kezelik 4-es stádiumú mellrákkal, most épp az életmentő műtétre vár. A betegségének velejárója az erős testszag, ami ellen nem sokat tehet.


Kép forrása: ABQJournal Online

Ezt egyébként nagyon jól tudja az igazgató is, akinek édesanyja halála előtt pontosan ugyanebben a betegségben szenvedett, és hasonlóan Kerrihez neki is erős volt a testszaga. Az igazgató, bizonyos Robert Abney állítólag azt kérte Kerritől, hogy a gyerekekre való tekintettel inkább ne jelenjen meg a közös Hálaadás-napi vacsorán, helyette vacsorázzon gyermekével kettesben, az igazgatói irodában.

„Egész pontosan azt mondta: tudja min megyek keresztül, mert az édesanyja is volt mellrákos, ám ennek ellenére nem maradhatok az iskolába, mert a munkatársak rosszul vannak tőlem” – mesélte az édesanya a Huffington Postnak.

Az újság megpróbálta az igazgatót is szóra bírni, ám az iskola csak egy rövid közleményben válaszolt feltett kérdéseikre, melyben leszögezik, Ms. Mascarenot senki sem tiltotta ki egy szóval sem az iskolából.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik