Élet-Stílus

Ajándékozzon élményt, díszcsomagolásban!

Előre szólunk, az idő nem oldja meg a „mit ajándékozzak” problémát..

Vannak olyan emberek, akiknek egyszerűen nem tud jó ajándékot venni, hacsak…

A hetvenkettedik tréfás zoknin és a tízedik kreatívnak gondolt mókás bögrén már nem fog meglepődni, ha pedig valamilyen elektronikus kütyüt vásárolna, neki már biztos sokkal jobb és sokkal szebb változatban ott áll a polcán, sok esetben kihasználatlanul. De mégis mit lehet ajándékozni egy olyan rokonnak, akinek úgy tűnik már mindene megvan?

Ajándékozzon élményt, díszcsomagolásban! Az elmúlt évek legfelkapottabb ajándékötletének a különböző utazási- és szállodautalványok bizonyultak, melyek kereslete karácsonyról-karácsonyra nő, nem véletlenül. Míg egy pulóver az évek során elszakad, a különböző eszközök tönkremennek, az emlékek időtállóak, az élmények pedig még 20 év múlva is élénken élnek a fejekben.


A közös élmény a legjobb ajándék
Kép forrása: Fotolia

Ha igazán különleges ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, válasszon nekik egy szép belföldi wellness szállodát és küldje el őket néhány nap nyugodt pihenésre. Az ünnepi ajánlatok között számos olyan pihenés talál, melyekhez akár 50-70%-al olcsóbban juthat hozzá, ráadásul az időpontot sem kell azonnal meghatároznia. Az ilyen utalványok bizonyos időszakot határoznak meg, ami keretein belül érvényesíthető a kedvezmény, így akár tavasszal is útnak indulhat a megajándékozott. ITT megtalálja a legkedvezőbb ajánlatokat egy csokorba gyűjtve!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik