Élet-Stílus

Rászedték a vevőt, mégis ő került börtönbe

Az angol férfi iPad-ért ment a bevásárlóközpontba, de csak otthon vette észre, hogy pár marék agyag van a csomagban. Mégis ő járt pórul.

„Nem hittem el, amikor hazaértem és kibontottam a dobozt. Agyag volt becsomagolva” – mesélte a férfi, aki 470 fontot, nagyjából százhatvanezer forintot fizetett mindezért. „Amikor visszavittem a bevásárlóközpontba, azt mondták, hogy nem tudják visszaadni a pénzemet, ki kell vizsgálni az ügyet, de majd értesítenek” – mondta egy helyi lapnak Colin Marsh.

Pár nap múlva egy hívást kapott a rendőrségtől, hogy menjen be, van pár kérdés, amire válaszolnia kellene. Az őrsön azonban nem kérdések, hanem bilincs várta, három órára börtönbe zárták, mert azt állították, hogy az iPad, amit vett, lopott, és az ő nevén lett aktiválva. „Semmit nem értettem, hiszen agyag volt a dobozban, nem táblagép!” – magyarázta.

Végül kiderült, hogy a bevásárlóközpont hibázott, egyrészt akkor, amikor agyag volt a dobozban, amit eladott, másrészt akkor, amikor miattuk került börtönbe Mr. Marsh.

„Szörnyű érzés volt ez az egész. Nem akarok kártérítést kapni, semmi ilyesmi, csak egy egyszerű bocsánatkérést várok” – zárta a pórul járt vevő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik