Élet-Stílus

Pereli nőgyógyászát, aki lefolyótisztítóval tette meddővé

Az orvos egyszerűen rossz flakont vett kézbe.

Laura, aki nem szeretné, hogy a vezetékneve is nyilvánosságra kerüljön, azon a szerencsétlen napon egy rutinvizsgálatra érkezett az ohiói nőgyógyászához. Akkor még fogalma sem volt róla, hogy néhány perccel később kínok között távozik majd. Az orvosa ugyanis a kezelés alatt véletlenül rossz flakont vett kézbe, így az ecetes fertőtlenítő helyett lefolyótisztásra használt vegyszert spray-zett az intim testrészére.

A nő, mint mondja először arra lett figyelmes, hogy a szer csípi, majd hamarosan intenzív égő fájdalmat kezdett érezni. „Olyan volt, mintha belülről kifelé égetne, mint amikor egy nyílt sebbe alkoholt öntünk” – nyilatkozta. Az asszony férje hozzátette, egy percig sem gondolkoztak azon, beperelik-e az orvost: „ez volt a helyes döntés, egy ilyen veszélyes szernek semmi keresnivalója egy ember szervezetében” – mondta el a férfi.

Laura az eset után több hónapig lábadozott, mint mondta, ez idő alatt gyakorlatilag képtelen volt a szexre, és mint megtudta, a vegyszer meddővé tette, pedig két gyermekük mellé még terveztek volna egy harmadikat is. „Az orvos minősíthetetlenül viselkedett” – panaszolja a nő, majd hozzátette, azután, hogy panaszkodni kezdett a fájdalomra, orvosa gumikesztyű nélkül nyugtató krémet kent a területre, és elmagyarázta, hogy évek óta házas és nincs nemi betegsége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik