Élet-Stílus

Abból él, hogy magányos férfiakat ölelget

A hivatásos ölelő szerint erre a szakmára születni kell.

„Nem csinálhatja akárki, fontos, hogy meglegyenek a megfelelő képességei. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, kit, hogyan és milyen lelkiállapotban érintesz meg” – mondja a 29 éves, oregoni Samantha Hess, aki néhány éve a személyi edzői karrierjét adta fel azért, hogy ölelő lehessen. Azóta rendszeresen ölelget férfiakat, alkalmanként 60 dollárért, vagyis átszámolva kicsit több mint 13 ezer forintért.

Az élelmes hölgy egyébként büszke rá, hogy a szolgáltatásnak semmi köze a szexhez, az alkalmankénti és rendszeres vendégei sosem lépik át azt a bizonyos határt. Samantha persze biztosra megy, ezért vendégeivel először mindig semleges területen találkozik, ahol tisztázza velük, hogy csak úgy ölelhetik őt meg, ahogy azt egy gyerekkel tennék.


Állítólag teljesen ártalmatlan a dolog
Forrás: The Daily Mail

Samantha egyébként saját maga találja ki és nevezi el a különféle ölelési pózokat. „Tandemnek” hívja azt, amikor az ágyon kiskifli-nagykifli pózban fekszenek, és az egyik fél a másikra rakja a lábát, de van olyan póz – amiben a férfi Samantha ölébe hajtja a fejét és simogattatja a haját -, amit „Gyere anyuhoz”-nak nevezett el.

És, hogy ez az egész mégis mire jó? Bennünk is éppen ez a kérdés merült fel a hölgy történetét olvasva, de Samanthának erre is van válasza. Szerinte az érintés és az ölelés gyógyító hatású: segít megnyugtatni az idegeket, megvigasztal, ha egyedül érezzük magunkat és boldoggá tesz, ha egyedül érezzük magunkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik