Élet-Stílus

Az első tetoválás 75 évesen

tetováló (tetoválás, tetováló művész)
tetováló (tetoválás, tetováló művész)

Idős fejjel varratott a brit műsorvezető, valaki szóljon neki, hogy elrontották a mintáját!

David Dimbleby a brit politikai újságírás emblematikus alakja 75 éves fejjel úgy döntött, hogy megcsináltatja élete első tetoválását – írja a Daily Mail.

A BBC doajenje riportot forgatott arról, hogyan szivárgott be a tetoválás a brit kultúrába James Cook kapitány déli felfedező útjainak köszönhetően, amikor az egyik szereplő felajánlotta, hogy készít neki egy tetoválást. Dimbleby először nevetett az ajánlaton, mert azt gondolta túl öreg ő már az ilyesmihez, s csak abba ment bele, hogy egy speciális ceruzával, egy lemosható mintát vigyenek fel a bőrére.

Forrás: Twitter.com

 

Ez viszont előcsalta belőle kölyökkora óta elnyomott álmát egy igazi tetoválásról, így némi tűnődés után úgy döntött vállára varratja csillagjegyét, a skorpiót. Azzal győzte meg magát, hogy ha a valaha élt egyik legnagyobb britnek, Winston Churchillnek is volt tetoválása (egy horgony az alkarján).

Dimbleby borzalmasan elégedett a végeredménnyel, valószínűleg neki sem tűnt fel, hogy a Vagabond stúdió tetoválója az egyik legalapvetőbb hibát követte el, amit egy skorpió ábrázolásánál lehet. Nézze meg hány pár lába van a műsorvezető vállán ülő példánynak, illetve mennyi ennek az állatnak:

Ha rájött a megoldásra jutalmul, ha nem vígaszdíjként halgasson meg egy témába vágó dalt a Tankcsapda első, “Baj van!” című, 1989-ben megjelent albumáról!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik