Élet-Stílus

Átvette a nyereményét, egy élő disznót

A koreai fiú elindult egy számítógépes versenyen, ahol a fődíj egy élő sertés volt. Első lett, a napokban pedig át is vette a jól megérdemelt nyereményét.

A Counter-Strike (CS) az egyik legnépszerűbb lövöldözős játék, rendszeresen tartanak olyan versenyeket, ahol a játékosok egymással is összemérhetik tudásukat.

A CS készítői nemrég betettek egy új fejlesztést a játékba, amit az ázsiai piacon teszteltek elsőként, kék és rózsaszín malacokkal lehet mászkálni, az emberek biztos kezdtek unalmassá válni. Ennek a fejlesztésnek az apropóján rendeztek versenyt Dél-Koreában, ahol az első helyezett egy 110 kilós élő disznóval lett gazdagabb.

Kép: Kotaku

Az állatot a napokban kapta meg a 24 éves Yoon Hee Wook, aki elmondta, hogy minden kétséget kizáróan ez a legfurcsább díj, amit valaha nyert, eddig többnyire érmeket és pénzt lövöldözött össze magának a játékban.

„Először fogalmam sem volt arról, hogy mit fogok kezdeni ezzel az állattal, de szerencsére a napokban szólt a nagybátyám, hogy ő szívesen látja a farmján” – újságolta Yoon, így senkinek nem kell aggódnia, jó helyre került a disznó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik