Élet-Stílus

Íme, a férfi, aki poénból nagyobbíttatta meg a melleit

Ma már el se tudja képzelni az életét az implantátumok nélkül.

Brian Zembic saját bevallása szerint egy teljesen átlagos, amerikai férfi, akinek egyetlen – ámde igen nagy hibája – hogy imád fogadni. A bűvészként dolgozó férfi tizenhét évvel ezelőtt éppen egy ilyen fogadás miatt döntött úgy, hogy kés alá fekszik és férfi létére megnagyobbítja melleit.

Történt ugyanis, hogy Brian egyik barátja 100 ezer dollárt tett fel arra, hogy Brian, ha mellimplantátumai lennének, egy évig se bírná a dolgot. A bűvész persze kapva kapott az alkalmon, biztosra fogadott és néhány hét múlva már egy plasztikai sebész műtőasztalán feküdt, mellimplantátumokra várva.


Azt mondja, már megérti a nők melltartóval kapcsolatos problémáit
Forrás: The Daily Mail

Végül az egy év is eltelt úgy, hogy Brian nem rohant azonnal vissza a sebészhez, hogy távolítsa el az implantátumokat, amivel 100 ezer dollárral gazdagabb lett. Ennek már 16 éve, ám Brian azóta sem tért vissza a műtőbe, hogy eltávolítsa az implantátumokat. Hogy miért nem? Nos, a fogadás értelmében minden újabb évvel 10 ezer dollár üti a markát, ráadásul úgy véli, a mellkasa sokkal jobban néz ki implantátumokkal, mint anélkül. “Ha kivetetném őket, akkor a melleim úgy néznének ki, mint a vizes zoknik a végükön egy mellbimbóval. Sokkal nagyobb esélyem van úgy a nőknél, ha az implantátumaim a helyükön vannak” – mondja Brian annak ellenére, hogy felesége éppen nem mindennapi mellei miatt hagyta el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik