Élet-Stílus

Nem fogja elhinni, mit tett ez a nő a mellműtéte előtt

Hogy oldja a feszültséget, megtáncoltatta az egész orvosi teamet.

Legyen szó bármilyen műtétről – kicsiről, nagyról, rutinbeavatkozásról – egy dolog biztos: az embernek nem támad tőlük olyan fényes jó kedvünk, hogy táncra perdüljünk. Eddig legalábbis ezt hittük.

Ám a napokban egy 44 éves amerikai édesanya, név szerint Deborah Cohan bebizonyította, hogy tévedünk. A kétgyermekes asszony ahelyett, hogy kétségbeesett volna, úgy döntött a mellrák elleni harcnak, ezzel együtt a dupla masztektómiának nem rettegve, hanem jó hangulatban, boldogan vág neki. Deborah, aki egyébként maga is orvos – nőgyógyászként dolgozik abban a kórházban, ahol műtőtték – úgy döntött, emlékezetessé teszi a műtét előtti feszült pillanatokat, és arra kérte az orvosi teamjét, hogy táncoljanak vele Beyoncé „Get Me Bodied” című számára.

Deborah egyébként nem csak a teamet, de szeretteit, barátait, sőt ismerőseit is bevonta a táncba: oldalán arra kérte őket, hogy készítsenek videót magukról, ahogy erre a számra táncolnak, majd juttassák el neki. Mint mondta, mindezt azért, mert a lábadozása ideje alatt majd ezekből a felvételekből szeretne erőt meríteni. Ha kíváncsi ezekre a videókra, ide kattintva megnézheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik