Élet-Stílus

Nagymellű, szőke és szereti a politikát…

Nicky Tuckova (csehország, humorista, )
Nicky Tuckova (csehország, humorista, )

Idióta vagy zseni az önjelölt cseh médiasztár?

Az alábbi videóban látható szőke hölgy, mintha Dr. Szöszi és Beleznay „Álriporter” Endre, egy hallucinogénekkel felturbózott éjszakájának gyümölcse lenne.

„This is not photoshop, he is real” (Ez nem photoshop, ő igazi) – mutatja be Karel Schwarzenberg, cseh exelnökjelöltet nézőinek borzalmas akcentusú angolsággal Nicky Tucková, a Nicky Home Show első epizódjában. Bár az interjúalany személyazonosságához sok kétség nem fér, a rövid, de velős videó alatt végig viszket valami a néző agytörzsében: tényleg létezik ennyire idióta riporter?

A prágai szőke ciklon, nem először tett kísérletet arra, hogy áttörjön a globális internetközösség egekbe emelkedett és megcsontosodott ingerküszöbén. Első, már több mint hárommilliós nézettségnél tartó, Rich boy című klipjében olyan kijelentéseket tesz, mint például: „I have big tits, and I like politics” (nagyok a cicijeim és szeretem a politikát).

Gyanús, hogy nem természetes a főhős hülyesége. Nicky Tucková valószínűleg egy előre megtervezett szórakoztatóipari termék, mint a mi Johnny Goldunk. Hamis, bár ettől mondjuk nem kevésbé szórakoztató. Sőt! Ha csak játssza az idiótát a politikusinterjúban, akkor egy kiváló színésznővel van dolgunk. Ön mit gondol?

Írja meg kommentben: Nicky szerepet játszik vagy tényleg az, akinek látszik?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik