Élet-Stílus

Milliónyi levelet kapott születésnapjára a beteg kislány

A leukémiával diagnosztizált lengyel kislánynak csak egyetlen kívánsága volt a születésnapjára. Küldjenek neki annyi levelet, mint nagy kedvencének, Harry Potternek. Sikerült.

A hatéves beteg kislány kedvenc filmjelenete lehet, amikor Harrynek nem adják át időben a Roxfortból érkező leveleit, majd azok egyszerre zúdulnak rá. Születésnapján ő is át akarta élni mindezt, azért az volt minden vágya, hogy a lehető legtöbben küldjenek neki levelet.

A kislány álma valóra vált, ő is rengeteg levelet kapott
Kép: Tumblr

A kis Oliwiánál tavaly vették észre, hogy leukémiában szenved, azóta ideje nagy részét kórházban tölti. Amikor előállt szokatlan ötletével, a szülők és a kórház kampányba kezdtek a közösségi oldalakon, hogy minél többen küldjenek levelet a kislánynak, ezzel is mosolyt csalva az arcára.

Fotó: Daily Mail

„Ez volt az ő nagy álma és valóra vált, hihetetlen érzés. Egyetlen levél is boldoggá tette volna, de ez így szinte felfoghatatlan. Fülig ér a szája, soha nem láttam még a betegsége óta ilyen vidámnak” – mesélte az anyuka, majd hozzátette, hogy nem volt könnyű dolguk a levelek tárolásánál, még a szomszédba is vittek belőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik