Élet-Stílus

Még nincs egyéves a legfiatalabb szépségkirálynő

Az édesanya már a születése előtt benevezte a versenyre.

Nagy-Britannia legeslegfiatalabb szépségkirálynője a mindössze 9 hónapos Ella Oliver. A babát, akinek vélhetően halvány gőze sincs arról, mi ez a nagy felhajtás körülötte, 27 éves édesanyja már a születése előtt benevezte egy szépségversenyre, méghozzá a brit Miss Natural Sparkle nevűre.


Állítólag nagyon élvezte
Képek forrása: The Daily Mail

Hogy mégis miért? Nos, azért, mert a háromgyerekes Jenny szerette volna, ha legfiatalabb kislánya, éppúgy mint a hétéves nővére, Jess otthonosan mozog majd a kifutó világában. A nagyobbik lány állítólag sokáig nagyon szégyellős volt az idegenek előtt, ám mióta szépségversenyekre jár, sokkal magabiztosabb lett. Épp ezért Jenny terhessége hetedik hónapjában úgy döntött, benevezi a még meg sem született csöppséget az egyik szépségversenyre, ahol a bírók – lévén a kicsik még nem tudtak beszélni vagy járni – a megjelenésük alapján díjazták őket.

Az anyukára – és vele együtt 29 éves mérnök férjére – azóta szünet nélkül záporoznak a kritikák. A többi szülő felháborodott Jenny viselkedésén, egész egyszerűen nemnormálisnak tartják, amiért kisbabáját ilyen felesleges stressznek teszi ki. Az anya azzal védekezik, hogy Ella láthatóan remekül érezte magát, „még mosolygott is a bíróknak” – tette hozzá, majd elmondta, mivel a természetes kisugárzást pontozták, ezért a babára semmilyen sminket nem tettek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik