Élet-Stílus

Térképen lehet megnézni, hol a legkönnyebb a csajozás

pár (pár)
pár (pár)

Hiánypótló térképet állítottak össze arról, hogy hol lehet a legkönnyebben becsajozni a világon. Magyarországon könnyű, de Nyugat-Európában már nehezebb feladat előtt állnak az ezzel próbálkozók.

Önnek vannak tapasztalatai? Hol könnyű,
és hol lehetetlen becsajozni/bepasizni?

Egyedülálló olvasóink számára egy igen hasznos térképet állított össze a NJWorld arról, hogy hol mekkora ellenállásra számíthat az, aki hódítani akar. A térképen szereplő adatokat egy erre szakosodott online fórumról nyerték ki. Itt arról folyik a beszélgetés, hogy külföldi útjaik során ki, mennyi lányt tudott fölszedni és az mennyire volt könnyű.

Nem tudjuk, hogy mennyire alapszik sztereotípiákon ez az egész, az biztos, hogy Kelet-Európa (köztük hazánk is) és Ázsia nagy része is világoszöld színt kapott, ami azt jelenti, hogy itt könnyű dolga lesz a próbálkozóknak.

Európa változatos képet mutat, ha ismerkedésről van szó
Fotó: Targetmap

Sötétzöld színnel szerepel például Közép-Afrika több országa, Thaiföld, Peru és Bolívia is, ott nagyon könnyen lehet ismerkedni.

Átlagos országként, vagyis sárga színnel szerepel Észak-Amerika és Ausztrália, az olyan kedvelt turistacélpontokban, mint Spanyolország, Olaszország vagy Törökország azonban nehezebb a csajozás. A legnehezebb feladata az Arab-félsziget országaiban lesz az odautazóknak, ami elsősorban vallási okokkal magyarázható, de ugyanígy piros színű ország lett Sri Lanka és Egyiptom is. Azt nem tudjuk, hogy például a kommunista diktatúra Észak-Koreából hogy szerezhettek adatokat a térkép elkészítéséhez, de ott mindenesetre nehéz a csajozás.

A teljes térkép ezen a linken érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik