Élet-Stílus

Klasszikus vagy kirívó?

Idén is segítünk egy menő, őszi kabát kiválasztásában!

A bőrünkön már hetek óta érezzük, hogy bizony elmúlt a nyár és eljött az őszi kabátok ideje. Villámgyorsan ki kell választani a megfelelő darabot, hiszen repkednek a mínuszok és előfordulhat az is, hogy hamarosan a téli kollekció közül kell válogatnunk! De ne rohanjunk ennyire előre, a Győr24 segít azoknak, akik még nem találták meg az őszi hónapokra a kabátjukat. Íme a felhozatal!

Kezdjünk rögtön egy klasszikussal, a fekete ugyanis köztudott, hogy bármihez jól passzol, kiváltképp ez a fazon, hiszen nadrághoz és szoknyához is tökéletes. A hangsúlyos zseb, és a mell alatti csatos öv, valamint a finom hímzés segít abban, hogy feldobja az egyszerű szabást.

Nem lehet lesöpörni a piacról a strasszos, szegecses portékákat, melyeket ősszel sem kell nélkülöznöd, hiszen kabátfronton is találunk feltűnő felöltőket. Bár egyesek úgy tartják, hogy az ilyen típusú ruhákat viselő hölgyek agresszív jellemmel bírnak, mi fittyet hányunk a pletykákra és szívből ajánljuk ezeket a darabokat, hiszen vadítóak!

És ha már a feltűnő holmiknál tartunk, a színes kabátok között is érdemes szemezgetnünk. Ősszel a barna, a bordó, és a mustársága is kedvelt. Az általunk választott szövetkabát kényelmes, meleg így még a langyosabb téli napokon is elővehetjük.

A bátrabbaknak persze készültünk egy hangsúlyosabb árnyalattal. Szőkék, barnák, vörösek egyaránt kipróbálhatják ezt a neonkék csodát, a maga extra, hangsúlyos derékpántjával.

És hogy a finomabb nőies nőknek is kedvezzünk, egy nagyon angyali darabot is beválogattunk a „best of” kategóriába. Igaz, itthon csak nagyítóval találhatunk a képen látható fazonból, azért nem kell feladni, hiszen igazán tehetséges divattervezők és varrónők tevékenykednek hazánkban. Szóval kép a nyomtatóba és indulás az első kreátorhoz.

Van, aki a hosszabb fazonokat szereti, de sokan a rövid, dzsekikre esküsznek. Számukra továbbra is a bőr- illetve bőrhatású kabátok a nyerők, de nem szabad megfeledkezni a farmerkabátokról sem, melyek hosszú évek óta uralják a divatpiacot, illetve vissza-vissza térnek, mindig egy kicsit új, dögösebb formában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik