Élet-Stílus

Életmentéssel hálálta meg, hogy kimentették a menhelyről

A pitbullt elaltatták volna, ha a család nem lép közbe.

Mindössze egy héttel azután, hogy a minnesotai család úgy döntött magához vesz egy elaltatásra váró pitbullt, a kutya bebizonyította, hogy jól döntöttek. A család legkisebb tagjának, a 4 éves Peytonnak segített, akinek az éjszaka vészesen alacsonyra esett a cukorszintje és kis híján kómába esett.

A TattertTot névre hallgató pitbull még csak pár napja volt a család teljes értékű tagja, miután az édesanya, Christi elhozta őt a menhelyről (csak pár órával azelőtt, hogy a 10 hónapos kutyát elaltatták volna). A kutya a kisfiú szobájában aludt, és valószínűleg megérezte, hogy a gyerek nincs jól, mert ahogy rosszul lett, azonnal nyüszíteni és ugatni kezdett, izgatottá vált.


Elválaszthatatlanok lettek
Kép forrása: Foxnews

A szülők azonnal a gyerek szobájába siettek, felébresztették a kicsit, aki összefüggéstelenül kezdett beszélni és elmondta, rettenetesen fáradt. A szülők tudták, hogy valami nincs rendben, ezért bevitték az ügyeletre, ahol megállapították, hogy a kicsi vércukra alacsony.

Christi akkor az orvosnak elmondta, a kutyának köszönhető, hogy észrevették a bajt, aki azt mondta, az alacsony vércukorszinttel jár, hogy a szervezet ketont kezd termelni, ennek a szagát érezhette meg a kutya érzékeny orra. Emellett segítségére lehetett a hatodik érzéke is: számos kutya képes ugyanis érzékelni a test elektromos változásait. Így például az epilepsziások rohamait már jóval a tünetek előtt megérzik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik