Élet-Stílus

Lájkokkal próbálja visszakapni feleségét a hűtlen férfi

facebook (facebook, )
facebook (facebook, )

Ha eléri a tízezer lájkot, a felesége visszamegy hozzá.

Míg a férfiak zöme, ha netalán hűtlenségen kapják, akkor szép szavakkal, csokoládéval, virággal, drága ékszerrel, esetleg luxusautóval próbálja visszahódítani párját, addig az amerikai Ivan Lewis egy teljesen másik utat választott.

Ivan és párja Sonya Gore már házasok. 2010-ben mondták ki a boldogító igent, ám ezt követően villámgyorsan szét is költöztek a férfi sorozatos hűtlenkedései miatt. Így összesen 10 hónapot töltöttek együtt, és úgy nézett ki, már soha többet nem találnak egymásra, amikor a különélés meglepő eredményt hozott Ivannál.


A boldog, fiatal pár
Kép forrása: Facebook

A férfi állítása szerint az egyedül töltött idő alatt rádöbbent, milyen fájdalmat okozott párjának, és elhatározta jó útra tér. Ha törik, ha szakad visszaszerzi szeretett feleségét, Sonyát. A terve megvalósításához az internetet hívta segítségül, ahol először egy a Facebook falára posztolt üzenetben újra megkérte felesége kezét. Majd miután ez nem hozta meg a várva-várt sikert, kiposztolta magáról a következő képet:


A hibája beismerésével próbálja azt jóvátenni
Kép forrása: Facebook

Az Ivan kezében lévő táblán az áll, hogy megcsalta a feleségét egy csúnya nővel. A hozzá mellékelt szövegből pedig kiderült, a feleség megbocsát neki, ha összegyűjt pár nap alatt 10 ezer lájkot. Nos, a kép alatt szeptember 30-án éjfélkor több mint 14 ezer lájk, és több mint ezer megosztás volt, ami azt jelentené a férfi terve sikerült. Csakhogy, ki tudja miért a nagy kibékülésről mindeddig nem érkezett hír…Nem is értjük.

Önök megbocsátanának? Írják meg a véleményüket kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik