Élet-Stílus

A nők tényleg dinoszaurusz-szexről ábrándoznak?

Rossz viccnek tűnt, de rájöttünk, hogy sajnos nem az.

Bevalljuk egész őszintén, amikor először belefutottunk a dinoszaurusz-szexes könyvekbe, először valami nagyon gyatra viccre gyanakodtunk… Egyszerűen képtelenek voltunk elhinni, hogy egy olyan történetfolyam, melynek középpontjában a nők és dinoszauruszok között létrejövő fülledt erotikus viszony (?) áll, néhány igazán megszállott, és kellőképp elvetemült rajongón kívül bárki mást is érdekelhet. Csalódtunk.

Mert miközben kutatgattunk, kiderült hogy ez bizony egy elfogadott műfaj. Létezik. Sőt, az Amazonon az ilyen és ehhez hasonló tematikájú „művek” iránt van kereslet is. Jó, nem fogynak olyan mennyiségben mint Vavyan Fabel könyvei, de kellenek. Íme néhány borító:


Egy fülledt este az ördöggel
Képek forrása: Amazon


A kis 18 oldalas könyvnek csak jóindulattal nevezhető, mondjuk úgy, füzetkék, olyan sokatmondó címekkel, mint például „Elkapva a dínómúzeumban”, „Menekülés a Raptor elől”, „A Velociraptor fészkében” egyébként egy bizonyos Christie Sims művei, aki hivatalos oldalán így mutatkozik be:

„Sziasztok! Egy átlagos, középnyugati lány vagyok, aki átlagos életet él. Annak ellenére, hogy a szexuális igényeim is átlagosak, a fantáziám igen élénk, és tele van olyan képekkel, amiken vad és erős szörnyek tesznek magukévá gyönyörű szüzeket.”

Öhöm. Ezek után talán már önök sem lepődnek majd meg annyira azon, hogy a lányzó a dinoszauruszos vonal mellett olyan történeteket is ír, amelyek főszereplői a szüzek mellett holmi kentaurok, gnómok, óriások és egyéb, a fantasykból már jól ismert szörnyek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik