Élet-Stílus

Új márka érkezett Magyarországra

smink(960x640)(1).jpg (smink, )
smink(960x640)(1).jpg (smink, )

A világhírű NYX sminkmárka végre hozzánk is megérkezett. Leteszteltük, mit tudnak.

Az amerikai márkát Toni Ko alapította Los Angelesben, a cél a legújabb divat szerinti, legjobb minőségű sminkek készítése volt, mégpedig az optimális ár/érték aránnyal. A márka kínálatában nemcsak az arcra, szájra való sminktermékek széles palettáját találjuk meg, de a különböző sminkeléshez elengedhetetlen eszközöket is, mint az ecsetek, hegyező, vagy a praktikus mattító papír.


Kép forrása: szépségbolt.hu

Az első és legszembetűnőbb a dizájn, melyre úgy tűnik, a márka nagy hangsúlyt fektet, kifejezetten szépek és elegánsak ezek a termékek. Ékes példája ennek a The Curve fantázianévre hallgató szemkontúrtus. Természetesen kipróbáltuk mi is, nagyon kíváncsiak voltunk, ugyanis ilyen formabontó dizájnnal még nem volt dolgunk. A tus ugyanis egy apró pipára hasonlít, csak a finom kis logó segít nekünk abban, hogy itt bizony sminktermékről van szó. A formája pedig, – mint az a használatakor igen gyorsan ki is derült, – nem csak a külcsín miatt készült, hanem azért, hogy megkönnyítse a sminkelést. Aki ugyanis gyakorlott tus használó, nagyon jól tudja, milyen könnyű ezekkel a kis ecsetekkel elrontatni a sminkelést, elég egy enyhe kis kézremegés, vagy a reggeli bambulás, és már kész is a baj. Ez a termék viszont úgy van kiképezve, hogy hüvelykujjunkra kényelmesen rátámaszthassuk, így teljesen stabilan foghatjuk, tökéletesen illeszkedve kezünk formájához.

Még a kezdők is bátran használhatják, az első ügyetlenkedéseket simán megúszhatjuk ezzel a tussal. Maga a festék pedig igazán jól vizsgázott, nem kenődött, nem folyt, vízálló, és az ecsettel igazán szép vonalat lehet húzni. Azt pedig mindenképpen meg kell említenünk, hogy parabénmentes, így az érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

Kipróbáltunk egy másik NYX terméket is, egy kis stick korrektort. A termék előnye, hogy pont akkora, amekkora bármelyik neszesszerben elfér, könnyen használható a szabályozható stick adagolójával. Az apróbb bőrhibákat, a szem alatti karikákat tökéletesen elfedi, és a jó hír, hogy abszolút nem látszódott a javított felület arcunkon, szépen felvette bőrünk árnyalatát. Vízálló, tehát nyugodtan pancsolhatunk, vagy ha úgy tartja kedvünk bátran bőghetünk a kedvenc filmünk alatt, meg sem kottyan neki.

És mi az, amitől az összes NYX termék verhetetlen? Az, hogy a csinos külső, és a jó minőség mellé még megfizethető is. Ezek a termékek végre az átlag pénztárcának sem elérhetetlenek, és ezért pedig nem kell lemondanunk a minőségről. Szóval, mindent összevetve, örülünk, hogy megérkezett hozzánk, szeretni fogjuk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik