Élet-Stílus

A férfi, aki a szakállából eszik

Állítólag 14 éve nem borotválkozott meg teljesen.

Az elmúlt néhány napban egy szakállas férfin, Isaiah Webben szórakozik az egész internet. Mondjuk nem csodálkozunk: az őrült amerikai férfi ugyanis egy kis zselé és némi szakállolaj segítségével gyakorlatilag bármilyen alakzatot képes elővarázsolni az arcszőrzetéből. Például egy mélytányért, a kedvenc tésztája számára.

Íme, néhány kép a többi őrületes alakzatról:


Képek forrása: Incredibeard

Azt hihetnénk, hogy finoman szólva sem átlagos arcszőrzete miatt, Isaiah állandó harcban van a feleségével, ám meglepetésünkre kiderült, hogy ez nem így van. Sőt! A 29 éves férfi, aki minden hétfőn posztol magáról egy új képet, a Mashable című magazinnak elmondta, a hihetetlen formákat feleségével együtt találják ki és készítik el.

Az interjúban elmondta azt is, hogy bár 15 éves kora óta nem borotválkozott meg teljesen, a szakállát csak 18 hónapja növeszti intenzíven.

Bármilyen hihetetlen, egyébként nem az Incredibeard fantázianevű férfi az egyetlen, aki furcsa dolgokat művel az arcszőrzetével. Mindössze egy hónapja, augusztusban mutattuk be azt a fotóriportert, aki 15 órányi fényképanyagból kisfilmet készített az önmagát fésülő szakálláról. Ide kattintva meg is nézheti!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik