Élet-Stílus

Ön megválna párjától 350 millió forintért?

Tízből egy brit férfi dobná barátnőjét, ha ennyi pénzt kapna érte.

Íme, egy újabb őrült és egyébként teljesen haszontalan, de legalább érdekes felmérés, honnan máshonnan, mint Nagy-Britanniából. A megkérdezéses vizsgálatok országában az utóbbi hónapokban azzal a kérdéssel sokkolták a lakosságot, mi mindent adnának fel egymillió fontért.

A nevezett összeg finoman szólva sem kis pénz, ahogy egy gyors átváltás után mi is szembesültünk vele: több mint 350 millió forint. Szó se róla, csinos összeg, így annyira nem is voltunk elképedve, amikor azt olvastuk, a britek szó szerint szinte bármit bevállaltak volna, hogy megkapják.


Fotó: Shutterstock

Lássuk, mi az, amiről a brit férfiak egy jó része lemondana, ha cserébe meggazdagodhat:

1. az asszony

Tízből egy férfi gondolkodás nélkül (!) szakítana aktuális párjával 1 millió fontért cserébe.

2. szex

Ugyanennyien vállalják, hogy hátralevő életükre szinglik maradnak, és soha többet nem fekszenek le nővel.

3. a legjobb barát

A brit férfiak úgy tűnik nemcsak a párjukkal szemben hálátlanok, de még a legjobb barátjukkal szemben is. 11% azonnal megszakítana vele minden kapcsolatot a pénzért cserébe.

4. sör

Igen-igen, a többség még ezt az igen komoly áldozatot is képes meghozni azért, hogy élete többi részében gondtalanul vedelhessen valami mást.


Bárhogy szeretik, lemondanának róla
Fotó: Shutterstock

És most nézzük meg a nők válaszait is:

Meglepő vagy sem, a nők nem szívesen mondanak le a párjukról. Még egy halom pénzért sem, legalábbis Nagy-Britanniában. A megkérdezett nőkből ugyanis csak minden huszadik nyilatkozott úgy, hogy becserélné párját 1 millió fontra.

Azt ugye mondanunk se kell, hogy a „szingli maradnál-e életed végéig” kérdésre még ennél is kevesebb „igen” válasz érkezett. Zsák pénz ide vagy oda.

Amit a nők gondolkodás nélkül feladnának a kisebb vagyonért, nos az a csokoládé.

Ezek után már csak az a kérdés maradt, ki, mire költené a pénzt? Nos, míg a férfiak szupererőket vásárolnának rajta – már ha lehetne persze – és jobb sportolókká válnának, addig a nők (és itt a meglepetés) egy kedves, megbízható és hűséges férjet vásárolnának rajta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik