Élet-Stílus

Nagy bajt okozott egy házi pók

Egy ártalmatlan pókcsípés után gennyes hólyag keletkezett a testén.

A 41 éves Julie Roberts épp tévét nézett a nappalijában, amikor egy fakó színű, hosszú lábú pók megcsípte a bokáját. Az apró csípés pár nap alatt golflabda nagyságúra nőtt, a nő bokáján pedig fájdalmas duzzanat keletkezett. A négygyerekes anyuka orvosától antibiotikumokat kapott a csípésre. Később azonban elhatározta, magától befekszik a kórházba, főleg, miután kiütések kezdtek megjelenni a sebe körül.

A nő három napot töltött a kórházban, ami alatt az orvosok végig elszánt harcot folytattak a pókméreg ellen. “Az orvosok azt mondták, a csípés megmérgezte a véremet. Az egész nagyon ijesztő volt – nyilatkozta Mrs. Roberts – Alig tudtam járni és teljesen pánikba estem. A csípés hatalmasra duzzadt, és rettenetes sárga folyadék szivárgott belőle.”

Mrs. Robert saját elmondása szerint korábban sose félt a pókoktól, és nem ölte meg őket, mert úgy tartotta, az balszerencsét jelent. “El se hiszem, hogy egy ennyire apró valami okozta ezt a rengeteg fájdalmat. Az ember azt gondolná, ilyesmi csak Ausztráliában, vagy Afrikában történhet meg, de Angliában soha.”

Ha kíváncsi a történet folytatására, olvassa el a Házipatika oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik