Élet-Stílus

Vége a fájdalmas arckezeléseknek!

arcápolás (arcápolás, )
arcápolás (arcápolás, )
A pattanások és a mitesszerek eltávolítása lehet kellemesebb is.

Ha azt mondjuk, arcpeeling, általában az első gondolatunk a kellemetlen, sokszor fájdalmas kozmetikai arckezelés, a pattanások, mitesszerek eltávolítása.

És mivel ezt a kezelést rendszeresen kellene végeztetnünk, nagyjából tini korunktól kezdve, nem tartozik épp a legkellemesebb időtöltéseink közé. (Nem is beszélve arról, hogy hosszútávon nem épp a pénztárca kímélő kezelésről beszélünk.)

Létezik viszont már egy sokkal korszerűbb arckezelés, kifejlesztettek ugyanis egy szemtelenül kicsi és praktikus készüléket, a Peel Star arctisztító, arcfiatalító berendezést.

A kis készülék akár a zsebünkben is elfér, bárhová magunkkal vihetjük, és rögtön két fontos funkcióval is ellátták. Az alapfunkció arcbőrünk tisztítása, az ultrahang frekvencián rezgő fémlemez letolja a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket, megtisztítva így arcbőrünket, majd eltávolítja a mitesszereket és csökkenti a bőregyenetlenségeket és a pigmentációt.

A másik funkció pedig tulajdonképpen kiegészítése lehet az arckezelésnek. Miután ugyanis megtisztítottuk arcunkat, a készülék további üzemmódjaival a különböző hatóanyagokat tudjuk mélyebben bevinni bőrünk rétegeibe.

És hogy mért jó ez? Mert a sok kollagénes vagy hyaluronsavas kezelés csak akkor ér valamit, ha az a bőr felszíne alá is bekerül. Ezzel az ultrahangos készülékkel és a kiegészítő hatóanyagokkal komplett arcfiatalítást érhetünk el, melyet egyébként csak súlyos összegekért tudnánk különböző kezelésekkel elvégeztetnünk.

És hogy ne beszéljünk a levegőbe, mi is kipróbáltuk. Az eredmény pedig közvetlenül a kezelést követően, máris látható volt.


Tesztünk bizonyítja, hogy tényleg hatékony
Forrás: szépségbolt.hu

Arcbőrünkről letisztítottuk a sminket, majd vizes vattával nedvesen tartva bőrünket, lekezeltük a készülékkel az egész arcunkat. Ez pár percet vett csak igénybe. A fémlemez végén pedig látható volt az az elszarusodott hámréteg, amit a sima arctisztító tonic nem hozott le. Ezután a másik funkció bekapcsolásával egy jótékony hatású kollagénes, vízbázisú folyadékot vittünk fel, és a kezelés után elégedetten láttuk, mennyivel tisztább, feszesebb és simább lett arcbőrünk. Persze némi gyakorlat kell hozzá, a második alkalommal már sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudtuk elvégezni a kezelést, ennyi tényleg bárkinek belefér az idejébe.

És újra rá kell térnünk az ár-érték arányokra, mert ez a készülék nem csak az érett arcbőrön tud látványos javulást hozni, de kifejezetten hasznos tinédzser korban, a pattanásos, mitesszeres bőr kezelésére is, sőt, férfiaknak is ajánlott az arcbőr tisztántartására. Így egy egész család használhatja, anélkül, hogy állandó arctisztító, arcfiatalító kezelésekre járnánk.

Mindent összevetve az eredménnyel abszolút elégedettek voltunk, hasznos és igen praktikus kis készülék, ezzel is újabb órákat tudunk megspórolni,- az amúgy is kevés-, időnkből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik