Élet-Stílus

Újítások, nagy kedvencek!

Vannak olyan márkák, melyeken nem fog az idő, sőt, képesek mindig megújulni úgy, hogy közben a minőség is csak javul.

Ilyen a világhírű Braun is, mely az 1920-as években egy kis műszaki boltként indult, majd az 1960-as évekre már nemzetközileg elismert, elektronikus kisgépeket gyártó cég márkájaként működött. Sikerük pedig azóta is töretlen, köszönhető ez annak a fajta profizmusnak, mellyel felismerik, mik azok a fogyasztói igények, melyekkel érdemes számolni.

A márka három termékcsaládra bontja kínálatát: férfi szépségápolás, női szépségápolás, hajápolás. A férfi szépségápolás legkelendőbb termékei a borotvák, melynek egyik szériája szinte sci-fibe illő, a Braun Series 7-720 egy úgynevezett arcfelismerő technológiával igazodik a borosta erősségéhez, 3 személyre szabható beállítási móddal. De a márka gondolt azokra is, akik extrémebb megjelenésre vágynak, és piacra dobta a Braun Zruzer Face nevű borotvát, mely egyben formázó és trimmer is, ezzel olyan egyedi szakáll vágható, mellyel határozott kontúrokat alakíthatunk ki, itt kifejezetten a fiatal és közép korosztályra gondolva, ahol az egyedi stílus is fontos lehet. (Ezzel a termékkel nyerte el egyébként a Braun a “Red Dot Product Design” formatervezésért járó díjat is.) De a legújabb és legtökéletesebb borotváról is ejtsünk pár szót, ami nem más, mint a Braun CoolTec borotvák, egy hűsítő technológiával kialakított borotva, melyhez sem borotvazselé, sem krém nem szükséges, egy gombnyomással ki- és bekapcsolható a hűsítő egység, ami minimálisra csökkenti a bőrirritációt.


Kép forrása: szépségbolt.hu

A nők számára kifejlesztett termékek közül is van bőven, amit érdemes kiemelni, ilyenek például a Wet & Dry epilátorok, melyeket például kifejezetten kezdőknek vagy érzékenyebb bőrűeknek fejlesztettek ki, hisz a tusoló alatt vagy fürdés közben használható epilátorok nagyban csökkentik a fájdalmas érzést.

A Braun hajápoló készülékei is méltán népszerűek, hajegyenesítőt például már festett hajra is kaphatunk, sőt, speciális hőfokszabályozóját beállíthatjuk annak megfelelően, hogy hajunk vékonyszálú, normál vagy vastag szálú, így kerülhető el, hogy hajunk kiszáradjon vagy kifakuljon.

Ezen kívül természetesen megtaláljuk a legújabb fejlesztésű hajsütővasakat, légfúvásos hajformázókat vagy hajszárítókat is.

És hogy még miért szeretjük ezt a márkát? Mert minden egyes újításukban érezhető, hogy figyelnek az igényeinkre, szokásainkra, nem csupán egy új dizájnt kap a termék, hanem valami olyat, amivel még könnyebbé, szerethetőbbé teszik a termékeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik