Élet-Stílus

A macska, aki tudja használni a vécét

Lehúzni még nem tanulta meg.

Emlékeznek még Malőrre, az Apádra ütök című Robert De Niro-film cica főszereplőjére? A négylábúra, aki azzal szerzett tekintélyt magának az első részben, hogy megtanulta lehúzni a vécét? Biztosan. Ahogy arra is, hogy a bajkeverő cica a tudást a sorozat második részére továbbfejlesztette: több tanú előtt bizonyította be, hogy hüvelykujj nélkül is le tudja húzni a vécét.

Íme egy kis emlékeztető (a lehúzós jelenet 0:54-től):

Nos, a most következő cica nem Malőr, hanem Bella, és azért szerepel a hírekben, mert híres elődjéhez hasonlóan ő is megtanult alom helyett vécét használni. Az egykori kóbor macska, aki úgy talált szerető otthonra, hogy mindenhova követni kezdte a 30 éves Paul Lloydot, a szobatisztaságot sem filmből, hanem szeretett gazdájától tanulta.

A büszke gazdi még egy videót is készített arról, hogy cicája a vécét használja, ami azóta internetes szenzáció. Még akkor is, ha Bella egyelőre még csak tanulja, hogyan húzhatja majd le majd maga után.

Elismerjük, hogy mindez igen szép teljesítmény, ám hozzá kell tennünk, a Youtube-on azért találtunk olyan cicát, aki már lehúzni is megtanulta. Íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik